Tilbage til

Gå til

Tilbage

Skærm og farve opsætning
Ikonerne øverst på skærmen
Øverst i venstre hjørne
Knapperne her i venstre side
Side

Vejledning - Hjælp


Information om navigering rundt på vores hjemmeside, skulle være overfløding, men alligevel så er her information om hvordan siderne er opbygget og hvordan der navigeres rundt.

Generalt skal ikonerne øverst betragtes som hovedområder. og de knapper i venstre side, er for navigering rundt indenfor dette hovedområde.

 

  Skærm og farver !

Hvis der er problemer med visning af dokumenterne/siderne, så kan det skyldes at du bruger en anden opsætning eller browser end de er designet til !.

Siderne her, ses bedst med en skærmopløsning på 1024 x 768, men ses også acceptabelt med 800 x 600, grafikken er holdt i 256 farver.

M.h.t. browser, så er hjemmesiden optimeret og testet til at håndtere Netscape og Internet Explorer version 4.x og nyere.

Det tilstræbes at browserne præsenterer siderne ens.

  Valgbaren !

Først og fremmest, så har du en Ikon valg-bar øverst på alle siderne. Via denne kan du komme til de hovedområder denne Hjemmeside indeholder. Der skal blot klikkes på dem.

Følgende er en kort beskrivelse af hvad du vil se efter du har valgt området :


Slægten Winsløw
Billedgalleri og biografier. Div. om omkring slægten og andre grene.
Databaser
Databaser online, gedcom-fil(er) til download og lister.

Ane forbindelser
Billedgalleri  og biografier og lister m.v. 
Spørgsmål & efterlysning
Efterlysninger, spørgeskema, bidrag med oplysninger, ideer, fejl, ris og ros.

Service
Link, pda service, soundex, statistik, takkeliste, logo,  underholdning.

Søgning
Adgang til diverse søgemaskiner til www.


  Start ikonet !

For at komme tilbage til for-siden igen, så skal du blot trykke på Start ikonet øverst til venstre på siden. Su vil finde dette ikon på alle sider - pånær selve forsiden :  Anden navigering !

Via Link-knapperne i det blå felt yderst til venstre, vil du ligeledes kunne navigere rundt til andre sider - samt internt på den aktuelle side. Sammen med disse Link-knapper og de blå tre-kanter, vil du kunne springe frem og tilbage på den loadede side (interne link), dette forstås kun inde for dette hovedområde.

Du kan se forskel på, om det er et internt- eller eksternt link du er i gang med at vælge, idet de interne links (altså gældende for den aktuelle side) - har en lille blå pil som peger nedad som symbol. Alle eksterne links, har en lille blå cirkel :

De 2 forskellige link-typer

Pil-OP (som den herunder), bringer dig blot fra den nuværende position på siden - og op til toppen af siden. På den måde vil du kunne springe frem og tilbage efter behov.  Under konstruktion !

Når en side ikke er konstrueret eller siden ikke er tidsvarende, og dermed fjernet, vil man ikke hente den egenlige side, men en "Under Konstruktion" side. Ved at trykke på linket herunder, kan du se hvordan denne side ser ud :

Klik her og se "Under Konstruktion" siden